Werkwijze en tarieven

Door mijn ruime ervaring in de advocatuur en het bedrijfsleven, ben ik goed en snel in staat complexe arbeidsrechtelijke zaken en geschillen op snelle en constructieve wijze op te lossen.  Goede bereikbaarheid, snelle terugkoppeling en heldere communicatie staan bij mij hoog in het vaandel.

Het is mogelijk op basis van een uurtarief samen te werken maar ook een abonnementsvorm of fixed fees zijn mogelijk. Graag ga ik daarover met u in gesprek.

Bij (langere) afwezigheid, wordt mijn praktijk waargenomen door Mr. drs. Francisca Boel, advocaat, gevestigd te Laren.

VDM advocatuur heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bij Aon Professional Services.

VDM advocatuur heeft geen Stichting Derdengelden en ontvangt geen derdengelden.

VDM advocatuur is gevestigd te Haarlem en ingeschreven in het handelsregister onder nr. 34311089.